Lähiruoka-Akatemia ry tulee tapahtumapalvelukonseptilla tarjoamaan tilaisuuksien järjestäjille ”lähiruokalähettilään” konseptin. Konsepti toteutetaan akatemian jäsenyritysten kanssa tapahtumakohtaisesti. Tilaisuuteen tuodaan kalusto ja henkilökunta, jolla voidaan esitellä tuottajien tuotteita, lähiruokatukkutoiminnan mallia sekä esitellä eri asiantuntijaorganisaatioiden palveluita.

Palvelukonsepti on aina tilaajan kanssa sovittavissa tapahtuman luonteen ja pyrkimysten mukaiseksi. Konsepti soveltuu osaksi asiantuntijaseminaareja, messutapahtumia, toritapahtumia tai muita ruokateemalla järjestettyjä tilaisuuksia.

Lähiruokalähettiläspalvelu tarjoaa näytteille ja/tai myyntiin 250- 300 tuotetta. Tuotettava kalusto tarjoaa hyllymetrejä 40 ja kylmä- ja pakastetilaa 4 kpl sekä kassajärjestelmän kortinlukulaitteineen. Tapahtumista syntyvä myynti on yritysten omaa myyntiä tai sopimuksen mukaan.

Palvelun hinnoittelu tarkennetaan tilaajan kanssa niin, että tapahtuman muut kulut ja tekijät on huomioitu. Toiminta keskitetään Etelä-Suomen alueelle ja muut alueet sopimuksen mukaan.

Lähiruokalähettiläs