Margot Wikström kertoo artesaaniruoan historiasta ja erityisyydestä. Artesaaniruoan SM 2020 järjestetään lokakuussa 2020. Lue lisää: https://artesaaniruoka2020.fi/
Miten valmistuu artesaaniruoan SM-kilpailut vuonna 2016 voittanut mansikkahillo? Sabina Ekholm ja Margot Wikström keskustelevat kultamitali-hillon valmistuksesta Kemiössä. Artesaaniruoan SM 2020 järjestetään lokakuussa 2020. Lue lisää: https://artesaaniruoka2020.fi/
Miten valmistuu artesaaniruoan SM-kilpailut vuonna 2016 voittanut mansikkahillo? Diana Kinos ja Margot Wikström keskustelevat kultamitali-hillon valmistuksesta Kemiössä. Artesaaniruoan SM 2020 järjestetään lokakuussa 2020. Lue lisää: https://artesaaniruoka2020.fi/
Miten valmistuu artesaaniruoan SM-kilpailut vuonna 2019 voittanut mallasvuokaleipä? Anna ja Antero Paija keskustelevat pronssia voittaneen leivän valmistuksesta Somerolla. Artesaaniruoan SM 2020 järjestetään lokakuussa 2020. Lue lisää: https://artesaaniruoka2020.fi/

Artesaaniruokaa Suomesta – katso videoilta miten syntyvät palkitut kotimaiset herkut